Тихомир Рангелов, познат от риалитито "Фермата", който доскоро фигурираше в мрежата като Мелиса вече е мъж. Известно време многократният шампион по културизъм твърдеше, че се чувства като жена и имаше желание да смени пола си.

От ММА боец и елитен спортист, той се превърна в транс-жената Мелиса, а измененията във външния му вид идваха с всеки изминал ден.  

Преди време Тихомир Рангелов разказа пред TrafficNews, че цял живот сънува себе си като жена, знаейки, че мечтата му все някога ще се превърне в реалност.

В момента той има връзка с транс-жената Емили Йорданова, която написа в мрежата, че Тихомир вече не е жена и се чувства много по-добре като мъж. „Все пак се осъзна и си сменя пола”, допълва тя.

Доскоро Тихомир беше с дълга руса коса, носеше грим и обличаше женски дрехи.  Към момента той все още не е съобщил какви са мотивите му да се завърне към предишното му аз.

Влюбената двойка публикува снимка, на която се вижда сегашната визия на Тихомир. Той отново изглежда като мъж и твърди, че по този начин се чувства „най-щастлив”.

„Ще наблюдаваме колко дълго ще продължи тази прищявка, понеже той през половин година решава да сменя пола си”

„Тихомир си сменя по-често пола, отколкото гаджето му бельото”

„Сега от женски хормони ще минем на тестостерон с антиестрогени. Не е проблем”

„Сега Тихомир ли си, или Мелиса, объркан съм, Тишка”, са само част от коментарите на потребители в социалните мрежи.