Едва ли има мъж, който би устоял на горещата комбинация от три красиви жени и то не кои да е, а Деми Мур, Бела Хадид и Ирина Шейк. 

И то не облечени с какво да е, а в... прелъстителното бельо "Savage X Fenty" на Риана. Те и още куп популярни в световен мащаб дами представиха новата есеннта колекция на марката на впечатляващо шоу, което се състоя преди няколко дни в Лос Анджелис. 

Ирина Шейк предизвика истински фурор, появявайки се в в ярко розов дантелен корсет от прозрачен плат, съчетан с бикини тип "бразилиана". 

Подобно на повечето звезди от шоуто Savage Х Fenty, тя носеше дълги латексови ръкавици, чорапи с жартиери под сандали на ток с връзки. Топ моделът позираше пред декор на приказна тропическа гора и неоново осветление. 

Придържайки се към темата, Шейк носеше венчелистчета на миглите си за цветущ вид, който съответстваше на нейните флорални бижута.

Малко по-рано тя порази и с още една визия, след като се появи на подиума облечена в дантелен черен сутиен и къси панталони с блестящи пайети, а цялостната и визия допълваха обувки на висок ток и дълъг копринен халат. 

Бела Хадид също показа фигурата си-убиец на подиума за Savage X Fenty.  23-годишният модел носеше комбинация от различни текстури в изцяло черен тоалет. Нейният сутиен, бельо и мини пола бяха комбинация от дантела и мрежа, а визията и също допълваха латексови ръкавици, чорапогащи до бедрото и няколко големи сребърни бижута.

Несъмнено всички останаха с отворени уста след появата на Деми Мур. Звездата, която е и майка на три деца, за пореден път доказа, че годините са просто едно число. Тя изглеждаше повече от ослепително и по нищо не отстъпваше на останалите модели. За представянето си актрисата носеше силно изрязано черно боди с тънки презрамки и мрежест чорапогащник, които подчертаваха добре поддържаната ѝ фигура.

Под светлините на прожекторите видяхме още Кара Делевин, която ускори пулса облечена в черен кадифен сутиен със сребърна бродерия.

По нищо не и отстъпваше и известната бизнесдама Парис Хилтън. Тя носеше пищен розов костюм с вдъхновени от 2000-та година очила и розов мрежещ чорапогащник, които повишаваха температурата на публиката!