Избраха новата носителка на титлата Мис България 2021. Победителка стана представителката на град Шумен – Сара Младенова.

17-годишната красавица се състезаваше за приза заедно с 16 красиви момичета от цялата страна. Сара Младенова е естествена, висока е 1,80 и учи в Хуманитарната Гимназия в Шумен, като е и национален състезател по фехтовка.

Съвсем скоро тя ще представи България на световния конкурс за красота Мис Планет 2021.

Първа подлгасничка на победителката е чаровната Стела Гечева от Пловдив. Стела завършва Математическата гимназия в Пловдив, а в момента е студент в Медицинския колеж.

„Мис Пловдив 2021” учи медицинска козметика, не пази диети и обича екстремните спортове22-годишната Стела Гечева се определя като искрен и естествен човек

Втора подгласничка стана Мис Бургас-Ина Мархолева. Красивата бъргазлийка учи реклама в София и се занимава с пеене.

Третата подгласничка е победителката от София – Мария-Микаела Вълчева. Тя завършва средно образование предприемачество, а в момента е студентка Маркетинг в Икономическия университет.

 

Тази година, за първи път бе връчена още една титла - Мис България Интернешънъл, с която бе удостоена очарователната представителка на град Варна – Стефани Карова.

Екипът на козметична компания Christian of Roma се погрижи за backstage-а на конкурса Мис България.

Прекрасната финалистка стана и лице на Christian of Roma.