На днешната дата, фолк певицата Анелия празнува своя рожден ден. Звездата навършва 38 години, а изненадите за нея започнаха веднага oще щом стрелките на часовните удариха 00:00.

Дъщерята на изпълнителката - Ивон Динева организира шумно парти в чест на своята майка, част от което станаха близки приятели на рожденичката, а пищна заря озари небето над луксозния им дом. 

Това стана ясно от кратко видео, което Анелия публикува на стори в официалния си профил в Instagram. В него се чува гласът на Ивон, която казва: “Честит рожден ден на най-добрата майка!” и приятели, които пеят едноименната песничка.

"Обичам ви.... Благодаря на Бог, че ви има.... " - написа от своя страна Анелия, която остана трогната от сюрприза. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Обичам ви.... Благодаря на Бог, че ви има.... ????????????#birthday #love #friends #family #surprise

A post shared by Anelia Georgieva (@anelia_official) on

 

Днес тя ще отбележия своя рожден ден с най-близките си приятелки, сред които и нейни колежки, в домашна обстановка. Рожденичката е известна като перфектна домакиня и със сигурност ще поглези своите гости с гурме меню и изискани питиета.

Певицата често организира шумни партита в градината на палата си, цената, на който е 1,5 млн. лева. Луксозният дом разполага и с голям басейн, около който има плажно легло и няколко шезлонга. На ръка разстояние от него се намира и голяма маса, предвидена за купони.