Доживотен затвор или публична екзекуция?, Наркотици или алкохол?, Секс със Сатаната или с Тръмп? Кого би предпочел в леглото си - Путин или Далай Лама? Колко най- много би платил за секс? Как щеше да се казваш, ако беше порно звезда? 1 милион долара или 1 милион почитатели?

Това са само част от въпросите, зададени от Иво Димчев към Азис в интервю, проведено в нетрадиционен формат. Провокативният артист задава въпросите под формата на песен на английски, а звездата на попфолка му отговаря също на аглийски. 

Ексцентричният музикант, който разбива шаблоните, влиза в музикален диалог с човека, когото неговите собствени почитатели недолюбват. Но точно това едва ли го интересува. В работата си, Иво Димчев многократно е доказал, че последното, което го интересува е общественото мнение и вероятно това е формулата на успеха му. 

През последните дни двамата "големи" си размениха публично комплименти в социалните мрежи. 

Последва и назабавния отговор от страна на пърформъра: 

Не знам дали знаете, но Азис е потресаващо критичен към всички, дето се занимават с музика на тази планета, не дай си боже пък някой да си позволява да пее. За мен тези негови думи след моя концерт миналата вечер са признание, което най- малко съм очаквал, макар че сме в що годе приятелски взаимоотношения и поглъщаме завидни количества храна заедно по сборове и по седенки. Васе, Ти просто нямаш идея колко е ценна за мен оценката ти! Обичам те много, щастлив съм, че те познавам и ти благодаря, че дойде да ме слушаш на живо!

А след това го нарича "Единствения".