Една от най-добрите ни спортистки - Ивет Лалова се похвали с нов и мощен звяр в гаража. За новата придобивка спринтьорката се похвали сама в социалните мрежи, като публикува снимка с бял мерцедес, държейки ключове за возилото в ръка. 

„По пътя за Токио заедно с този красавец. Ако ме познавате, знаете, че обичам силата и бързината, но обичам да се чувствам и в безопасност. Най-хубавото е, че този „звяр” е също така мек хибрид. Благодаря на „Мерцедес-Бенц България” за това, че направихте дните ми вълнуващи, а пътуванията ми толкова приятни“ - пише Лалова. 

Стотици приятели и последователи я поздравиха за новата придобивка, а сред първите беше 100 кила, който и пожела безаварийно и лек път и допълни, че благодари за това, което е и я обича от сърце.

В средата на месеца Ивет Лалова сподели и горещ кадър в личния си Инстаграм профил, на който позира с черен бял бански. Атлетично секси тяло, предизвикателна татуировка и екзотичен фон са само част от нещата, които предизвикаха потребителите да лайкнат фотоса над 21 хил. пъти.