Преди минути моделът Бориса Тютюнджиева постна нова публикация в социалните мрежи. Чаровната брюнетка сподели първи кадър със своята малка дъщеричка, облечена в бледорозова дрешка. 

Все още не е ясно и какво име носи малката принцеса. 

Под фотоса Тютюнджиева е написала: „Как сте, сладурчета????!! Хубав ден от мен.“ Очевидно майчинството и се отразява повече от добре, тъй като тя изглежда във видимо добро настроение и перфектен външен вид. 

Потребители веднага забелязаха, че Бориса бързо е влезнала във форма след раждането и със самочувствие позира пред камерата на телефона си, облечена в спортно екипче на известна марка. 

Засега в публичното пространство не е ясно кой точно е бащата на новородената дъщеря на Бориса, но се знае че е млад бизнесмен като двамата са сгодени от 2018 г.

Бориса Тютюнджиева стана майка изненадващо през ноември 2020 година. Тя до последно криеше бременността си като показа наедрялото си коремче в края на деветия месец. Досега красивата брюнетка не беше показвала бебето си, а единствено след раждането тя сподели кадър на неговите крачета.

Бориса Тютюнджиева стана майка на момиченцеМоделката публикува снимка на крачето на първородната си рожба