Популярната певица Андреа и най-добрата й приятелка - плеймейтката Моника Валериева бушуваха на онлайн парти в пловдивската дискотека Bushido Club. 

Поводът беше 30-годишният юбилей на Моника, който тази година тя отбеляза скромно, предвид задължителната за всички карантина. 

Двете не пропуснаха да се тагнат и да се включат в купона, организиран от най-посещаваната дискотека под тепетата, а Андреа написа "На live дискотека сме, в Bushido".

Клубът ви очаква и тази вечер, точно в 21! Bushido Club стана първата дискотека в страна, която организира онлайн купон в мрежата, където всеки ден се събират над 10 000 души. 

Време е да се гримирате, време е да се костюмирате! Партито в Бушидо започва в 21 ч!Онлайн - купонът, който в момента е най- популярното нощно забавление под тепетата, продължава

На празненството присъстваше единствено Андреа, а двете си спретнаха купон в домашна обстановка. Въпреки, че плановете на плеймейтката бяха за грандиозно отбелязване на рождения ден, тя се примири, предвид обстановката в страната и по цял свят.

"20.03.2020г. - на тази дата навършвам 30 години! Когато целият цвят е "спрял", аз не искам да спирам да вярвам, че доброто побеждава, че любовта съществува, че животът ни дава уроци, за да ги научим , че продължаваме напред! Благодаря на всеки един, който докосна моя свят! Всеки ме научи на нещо! Какво искам от живота, какво никога не бих повторила , какво и за кого бих дала, какво очаквам и какво мога да дам! Какво искам! Как да го постигна! Благодаря на тези, които останаха в моя свят! Обичам ви, благодаря ви, че сте до мен. Моето семейство и моите любими хора! Не ми беше нужно извънредно положение или карантина, за да го осъзная на тази възраст! Щастлива съм, бъдете щастливи и вие! - написа Моника Валериева. 

Моника, обаче не се лиши от празнична торта! Върху сладкото изкушение бе изобразен лика на рожденичката, а голяма свещ бе поставена в средата. 

Голяма изненада й спретнаха Светлана и Християн Гущерови, които пратиха множество балони за празника на Валериева, върху които с камъни бе изписано Moni V. Тя, пък от своя страна им благодари за изненадата и сподели, че много ги обича. 

"Честит рожден ден, прекрасно момиче! Заслужаваш да ти се случи всичко онова, което е в сърцето и мечтите ти. Пожелавам ти го от сърце! Бъди здрава и никога не спирай да бъдеш така позитивна и целеустремена! А ако случайно забравиш, аз ще съм до теб да ти напомня, че животът е усмивка и любов!" - бе посланието на Светлана Гущерова. 

Междувременно Моника Валериева стрикно спазва карантината и избра да си остане вкъщи. Единствено съжалява, че се е отложило пътуване й до любимия Лос Анжелис, където иска да живее след време. Тя всекидневно публикува сторита от дома си, а едно от тях определено възбуди любопитството на последователите й. Пред камерата тя показа, че навярно е влюбена отново, защото снимка мъжка ръка, която е поставена върху лицето й... , а тайнственият мъж се намира в леглото й. Към момента, тя отказва да дава коментар относно това дали има мъж в живота си и смята, че когато дойде време ще сподели за избраника на сърцето си.