Денонощният ресторант SOHO day and night, който е една от точките в мегакомплекса 7POINTS, за кратко успя да се превърне в любимо място за хапка и пийка на пловдивчани. 

Причина за това станаха не само модерният интериор и приятна атмосфера, но и двете на брой разнообразни менюта, с които изкушава заведението. 

Ако искате да се впуснете в кулинарното пътешествие из слънчева Испания, галейки небцето си с националния деликатес - бут Хамон и отпивайки свежа домашна лимонада от диня, то SOHO day and night е вашето място. 

Идните петък и събота настроението на всички клиенти ще бъде приповдигнато и от диджей BIG-D, който ще застане зад пулта, за да внесе летни емоции с подбрани музикални предложения. 

Припомняме, че хитовият ресторант се намира на бул. "Санкт Петербург" 131, точно до гръцкия ресторант "Elea" и на ръка разстояние от дискотеките Bushido Club и Planeta Payner Club by Onyx, както и в непосредствена близост до лаундж бара от ново поколение 7LOUNGE, който ще предлага истинска манхатънска атмосфера и колоритна лятна градина.

SOHO day and night е перфектното място, което да посетите без повод, както и да отпразнувате вашия специален празник, фирмен банкет, бизнес среща и така нататък.

За да бъде удобството пълно, посетителите на комплекс 7POINTS могат да спрат автомобилите си на безплатен паркинг.

SOHO day and night - ресторантът за ценители, за хора с вкус и стил! Вкусете разликата!

Телефон за резервации: 0879 68 68 68