Хейли Бийбър разкри тренировката, която й пасва най-добре. 24-годишният модел, който е женен за певеца Джъстин Бийбър, сподели подробностите за настоящата си фитнес и рутинна грижа за тялото и кожата.

Хейли е бивша балерина и обясни, че тялото й винаги е в „най-добрата форма“, когато прави пилатес .

„Този метод е нещото, което поддържа ума ми ... и тялото ми наистина здраво“, каза Хейли, която се слави със своите перфектни мерки и тънка талия. 

"Много харесвам пилатес и бокс за кардио. Правя и по няколко сесии седмично във фитнеса - тренировки с тежести и кардио“, каза моделът, който е в пролетната кампания на Versace заедно с най-добрата си приятелка Кендъл Дженър.

Хейли Бийбър позира за секси реклама на модната къща VersaceСъпругата на Джъстин Бийбър прикрива голото си тяло с кокетна лилава чанта на марката

Тя споделя също, че пилатес е проектиран не само да подобри физическата сила, гъвкавост и стойка, но и да подобри „умственото осъзнаване“.

Сияйната кожа на лицето си г-жа Бийбър поддържа като сутрин и вечер го почиства със средство на маслена основа, а след това с пяна за миене. Хейли никога не се излага на слънце, без предпазен слънцезащитен крем.

А преди време Хейли бе разкрила, че дължи вида на кожата си на океанската вода.

"Моята козметична философия се състои в това, да използвам естествени почистващи и подхранващи продукти, които са научно доказани. Наскоро открих широка гама от тях и вече редовно ги употребявам", казва Хейли.

Тя използвала времето, изкарано в карантина, за да експериментира с продукти за кожата. Правела си различни маски за лице и масажите против бръчки гуа ша. Така, прибавено към "океанските процедури", лицето ѝ винаги изглеждало свежо и сияйно.