И този вторник една от най-хитовите дискотеки в Пловдив ще посрещне своите клиенти с много хитове и купон до зори - такъв, какъвто става само в Planeta Payner Club by Onyx.

За мощното избухване утре вечер (18.08) ще допринесат откритията на фолк певеца Галин и едни от най-актуалните изпълнителки в момента - Лидия и Десита, които обещават да вдигнат по две градуса на доброто настроение. 

Красивите и гласовити момичета ще зарадват почитателите си от града на седемте тепета с изпълнения на най-популярните си парчета, а не случайно тяхното гостуване ще бъде съчетано с така актуалното БоМ-БоК парти на клуба, когато може да се възползвате от топ промоции на алкохолни напитки и наргиле. 

Ако, пък утре вечер ви се струва далече, посетете клуба още днес! Нощта ще бъде не по-малко епична, защото в актуалния сред пловдивчани и гости на града Planeta Payner Club by Onyx ще гърмят ретро парчета, а окото на мъжката половина ще погалят танцорките в клуба и тяхното Erotic Show. В понеделник отново ще може да се възползвате от изкушаващите промо сетове и свободен вход.

Фолк въртележката и БоМ-БоК партитата с големи промоции на качествени напитки и без вход за гостите на дискотеката продължават и в сряда, а феновете на уикенд излизанията ще могат да избухнат в петък и събота на жестоко диджей парти с най-добрите хитове. 

Телефон за резервации: 0877 777 999 

На крачка разстояние се намира и друг актуален нощен клуб - Bushido Club, който в четвъртък вечер (20.08.) посреща човека-глас Тони Стораро и мега промоции на седем изкушаващи алкохолни сета.

"Най-големият дансинг" в България 7POINTS събира още oткрития лаундж бар - 7 Lounge by W Garden, ресторант Soho day&night, който предлага богато меню от храни и напитки по всяко време на денонощието, гръцкият ресторантa Elea, където да хапнете прясна риба и морски дарове и за финал - модерната зала за събития от всякакъв тип -  Etra Hall