Голямо парти по повод празника на виното и любовта вдига елегантният Парк и СПА хотел Марково, разположен само на 2 км от Пловдив.

Събитието ще се проведе в двата ресторанта на модерния комплекс – Belle Vue и Bella Donna, а специален гост на вечерта ще бъде известната българска изпълнителка Михаела Филева, която ще опияни всеки присъстващ с LIVE изпълнения.

За доброто настроение е гарантирано, защото в музикалната програма ще се включат и талантливите танцьори от формация „Елика”.

Освен СПЕЦИАЛНИТЕ ПАКЕТИ на преференциални цени за 1, 2 или 3 нощувки , всеки желаещ ще може да се възползва и от ПРАЗНИЧЕН КУВЕРТ.

Цената му е 45 лева, а за деца до 12 години – 20 лева, като офертата е актуална и за двата ресторанта в комплекса.

Михаела Филева пее на влюбени край Пловдив! Вижте къдеЕдна от най-атрактивните оферти за 14 февруари е тази на Парк и СПА Хотел Марково

Гостите на Парк и СПА хотел Марково, които са избрали да останат за повече от 1 нощувка ще могат да се насладят и на жива музика с вокалист и съпровод на акустичен роял на 15.02.2019 година.

Само на 2км от града е най-очарователната гледка към нощния Пловдив в ресторант Bella Donna

Всеки избрал Парк и СПА хотел Марково за празничната вече ще погали небцето си с бейби салата с чери домати, перли от моцарела и ароматен босилек.

Основното ястие е сочно патешко филе, поднесено с пухкаво картофено пюре, сотиран бейби спанак и смокини. Менюто предлага още и чабата с маслини, а десертът…м-м-м-мока крем “Lavazza” с ягоди – за перфектен завършек на вечерта.

Може да бъде изготвен и специален вегетариански вариант на менюто, като условието е единствено да попитате допълнително.

Ресторант Bella Donna

Целодневно в хотела работят детския център и професионалните аниматори, които ще се грижат за комфорта и настроението на най-малките гости.

Освен от стандартните стаи, всички посетители ще могат да се възползват и от новите попълнения на хотела -  делукс стаи и студиа, както и делукс и ВИП апартаменти.