Любимата певица на много българи Ивана направи рожден ден с размерите на малка сватба в ресторант "Рибарника". Заведението посрещна гостите със специална украса и стотици балони обагрени в розово и лилаво.

Звездата на „Пайнер” от ранните часове на деня приемаше поздравления от приятели, колеги и фенове. Тя винаги е казвала, че любовта на хората я кара да се чувства жива и изпълнена с вдъхновение.

Много близки и приятели на изпълнителката дойдоха в пловдивския ресторант, за да я уважат по случай рождения й ден и да вдигнат наздравица заедно с нея, като я зарадваха и с куп подаръци и цветя. Тя отбеляза подобаващо личния си празник със своите колеги от “Ивана Бенд” и разбира се грабна микрофона, за да поздрави всички присъстващи със своите най-големи хитове.

Сред гостите беше и дъщерята на фолк изпълнителката Теодора. Тъй Ивана е наричана още певицата на народа, тя не пропусна да покани към празника да се присъединят и хора от съседните маси и специално благодари на персонала за любезното отношение и гостоприемството.

Диджей също забавляваше гостите, а поздравите не спираха да валят. С песента на Слави Трифонов и Ку-Ку бенд  „Ела, ела” я поздрави фен клубът на изпълнителката от София, изпълнителят Васил, с когото Ивана има съвместни песни също отправи своите поздравления. Най-малкият гост на събитието пък хвана микрофона и изненада рожденичката с изпълнение на нашумялата напоследък песен „Кекс”.  

Каквато рожденичката, такава и тортата. Сладкото изкушение беше във формата на сърце, а отгоре вместо свещички с числа, бяха позиционирани въпросителни.

Масите на пищния празник бяха отрупани със средиземноморски дарове и много узо. Второто си каза думата и в късните часове на нощта всички гости показаха завидни танцувални умения. За доброто настроение, както винаги се погрижи дългогодишната приятелка и колежка на Ивана – Стояна, а друг музикант беше хванал здраво тъпана и обра овациите.

От кадрите се вижда, че певицата е в страхотна форма. Рожденичката беше избрала къса черна рокля, върху която нежно падаше черен тюл до земята. Съвсем скоро звездата на „Пайнер” засне и нова фотосесия.