Певицата Глория успешно пребори коронавируса. Примата на поп-фолка вече си е вкъщи и се чувства добре, но сподели в социалните мрежи за всичко, пред което е преминала по време на боледуването. Тя разказа и за уроците, които е научила след COVID-19. 

Toва тя направи с публикация в личния си профил, а към текста добави снимка, на кадър, който представлява две ръци, държащи червена роза. 

Ето и какво точно гласи написаното от Глория:

"Поклон пред най смелите хора, които съм срещала в живота си, лекарите на първа линия! Усмихнати, даряващи надежда, умения, готови да помогнат и успокоят! Благодаря на белите ангели от ВМА! 
Благодаря на приятелите ми, за това ,че бяха до мен и не ме оставиха, значи съм докоснала сърцата ви по някакъв начин, щом ви имам дори и в този момент. Много колеги загрижени ,пишеха почти всеки ден - страхотни сте! На почитателите си благодаря за подкрепата! С някои хора си простихме и преоткрихме! И когато излезеш от бурята вече нищо не е същото! Излизаш смирен, различен, повече от всякога човек, бяхме се самозабравили с тази глупава суета! Взех си уроците, плаках, видях се толкова уязвима и малка! Склоняваш глава, благодариш на Бог за шанса, който ти дава за промяна и продължаваш напред, защото животът е прекрасен, семейството ми ме очаква и има нужда от мен, както и аз от тях! Не подценявайте вирусът, бъдете бдителни! Пожелавам здраве на вас и вашите близки! Думичката “ Благодаря “ днес ме кара да се чувствам щастлива, повече от всякога! Благодаря и до скоро !"

Припомняме, че Глория се зарази с коронавирус в края на 2020 г. Тя разказа, че си е направила два теста. Първият е бил отрицателен, вторият – положителен. 

Състоянието й обаче се влоши и се наложи да бъде хоспитализирана. След изписването, тя е дала два поредни негативни теста за Covid-19.

Изписаха Глория от ВМА, дала два отрицателни тестаПевицата вече си е у дома като се чувства значително по-добре