Подобно на почти всички свои колеги и примата на поп фолка Глория остана без участие в новогодишната нощ. Тя съобщи за отпадналата изява в мрежата и сподели със своите последователи, че всъщност за цели 20 години това е първата Нова Година, на която няма да работи.

"Искам да ви пожелая весело посрещане на така дъгоочакваната 2021 г от всички нас ! За съжаление , заради ковид обстановката в света ,няма да празнуваме Нова година в Златни пясъци! За първи път от 20 години няма да работя ! Отново ще намерим начин да сме заедно приятели ,публиката ни е страхотна ,обожава музиката и умее да се забавлява ,защото просто шоуто трябва да продължи ...." - гласи написаното от Глория в личния и профил. 

Преди няколко дни самата тя съобщи и още една голяма новина - ще става баба! Дъщеря и Симона Загорова ще има рожба от скорошния си приятел Даниел Милушев. 

Симона се похвали със снимки в Инстаграм навръх Коледа, на които личи напредналата и бременност

Всъщност тазгодишния месец декември, който винаги е бил сред най-силните за изпълнителите, през 2020 не успя да им донесе никакви доходи, а всички заявени от по-рано участия отпаднаха.

Симона Загорова показа бременно коремчеДъщерята на Глория потвърди, че е бременна в осмия месец