Примата на фолка Глория изненада феновете си с провокативни снимки от плажа. 46-годишната певица за пореден път показа  форми, за които биха й завидяли дори и най-младите от музикалния бранш. 

От началото на сезона тя не спира да изненадва почителите си. Досега никога не е афиширала с кого е и как изглежда по бански, поддържайки "ледения" си имидж. 

Тази година обаче звездата явно е решила да демонстрира перфектната си форма и в социалните мрежи, за радост на своите последователи.

Припомняме, че съвсем наскоро Глория показа половинката й - пловдивският бизнесмен Йордан Джермански. Двамата непрекъснато пускат романтични кадри по които ясно личи, че се обичат безумно. 

Мъжът, откраднал сърцето на примата на поп-фолка, е известна персона в Пловдив и баща на 4 деца. 

През 2003 година Джермански едва оцеля при взрив в магазина му за бои и лакове в центъра на града, а през през 2007 година се кандидатира за кмет на Пловдив от политическата формация „Новите лидери”. 

Глория и пловдивският милионер Йордан Джермански с целувка в моретоМъжът, откраднал сърцето на примата на поп-фолка, е известна персона в града на седемте тепета

Новият на Глория - пловдивски бизнесмен и кандидат за кмет на града през 2007През 2003 година Джермански едва оцеля при взрив в магазина му за бои и лакове в центъра на Пловдив