Глория и дъщеря и Симона Загорова разкриха, че занапред планират да живеят извън границите да България и ще създават още много музика.

Двете прими, обаче успокоиха почитателите си, че ако това се случи, ще е някъде наблизо. 

"Много дължим на България, на нашата публика, но не е лошо човек да пробва и другаде" - разкразват гласовитите изпълнителки в предаването “Вечерта на Ку-Ку Бенд“.

Глория признава открито, че музиката е нейният въздух и винаги е предпочитала да създава авторска музика. "Аз съм си с този талант. Чуваш ли нещо, което е в главата ти, то трябва да излезе“.

Като свой пропуск до момента, певицата отбелязва липсата на повече дуети и е решила след време да заложи на концертната дейност, създавайки репертоар, подходящ за този формат музикални срещи с публиката.

Примата на поп-фолка е откровена, че със своя сериозен опит се надява да е дала добър пример на дъщеря си, защото пътят на артиста е труден и отговорен.

Междувременно, Глория представи на последователите си във виртуалното пространство най-новата си фотосесия, която озаглави “Просто аз“. Кадрите са наистина впечатляващи и за кратко събраха хиляди лайкове.