Тази седмица съчетайте вкуса на превъзходните деликатеси на ресторант Djanam Steak House с невероятните изпълнения на актуални музикални имена, които ще гостуват в модерната кулинарна дестинация.

Парти седмицата в Djanam Steak House започва още на 19 януари /сряда/, когато гост-изпълнител ще бъде гласовитата Софи Маринова, която ще се погрижи за отличното настроение на посетителите на заведението.

Певицата с най-висок глас в България, е единствената поп фолк изпълнителка, която е представяла страната ни на Евровизия. В нощта ще звучат знакови нейни песни като „Стари рани”, Плачещо сърце” и много други, оставили следа в творчеството й.

Този четвъртък ще преобладават гръцките ритми, защото музикален изпълнител ще бъде Андреас. Ще звучат много хитови гръцки парчета, както и дуетите му с Джена и Кали, които придобиха голяма популярност.

В петък талантливото дуо Дамян Попов и Миа ще изпълнява разнообразна българска и чуждестранна музика, а доброто настроение е гарантирано.

 

В ресторант Djanam Steak House можете да се насладите и на специално подбрано меню с морски специалитети за истински ценители. Октопод на скара, пикантни скариди, лаврак са само част от деликатесните предложения.