Певицата Гери-Никол успя да привлече погледите на мъжката половина с нови и доста провокативни снимки от екзотичен остров. Към публикациите звездната изпълнителка добави и горещо видео, на което показва как се къпе под душа, а лайковете към него заваляха един след друг. Сред първите, оставили своя коментар са плеймейтката Жанета Осипова, коафьора Ивайло Колев, поп-фолк певицата Преслава и още много други.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol)

Явно варненката не се страхува от върлуващия у нас и по света вирус и реши да посрещне студения месец декември на топло. Тя обаче не е отбелязала мястото, на което се намира, нито с кого е там. 

Много нейни последователи залагат, че тяхната любимка събира тен на остров Бали и смятат, че в живота и вероятно има нова половинка. 

В началото на лятото Гери-Никол сподели за Дани Илиев, че е болезнено ревнив. "Но все пак си имаме доверие, все пак сме зрели хора", заяви тогава тя, но е факт, че последната им обща снимка е от рождения ден на певицата през август. Междувременно родни таблоиди писаха, че Дани Илиев има нова жена в живота си и тя е негова "колежка" - спортист.