Гери-Никол прекара една незабравима почивка на остров Бали, където посрещна и декемврийските празници. За съжаление, всяко хубаво нещо има своя краи и от няколко дни родната изпълнителка вече е на българска земя. 

Първото нещо, което екстравагантната дама направи, веднага щом стъпи в столицата, бе да посети салона за красота. Гери-Никол изненада почитателите си с нова и свежа визия.

След като до преди дни можехме да я видим с разрошена или сплетена на плитки коса в типичен за островитянски стил, днес певицата сподели на стори снимки с новата прическа, на която е заложила с началото на 2021 година. 

Гери-Никол е заложила на така актуалния дълъг бретон и е добавила светли руси кичури из цялата си коса. 

Други популярни у нас дами не пропуснаха да дадат своето одобрение за визията и и сложиха своите коментари под кадрите на рап дивата. Сред тях бяха Дара, Жанета Осипова и други. 

Припомняме, че наскоро Гери-Никол се раздели с ММА боецът Дани Илиев, с когото имаха бурна любов през изминалата година. На Бали Гери-Никол се завърна към провокациите и сподели поредица снимки от плажовете на далечния остров.

Там тя е заснела и ново видео, с което съвсем скоро ще изненада своите почитатели.