Бг звездата Гери-Никол празнува! На днешната дата тя отбелязва 22-рия си рожден ден, а първи с честитка за празника я зарадва мъжът до нея - боксьорът Дани Илиев. 

Спортистът публикува мили думи, изпълнени с любов в профила си, а към пожеланието добави и тяхна обща снимка, на която изглеждат щастливи и влюбени. 

"Честит рожден ден, любов! Желая ти всичко хубаво, което може да си представиш да ти се случи, верьни приятели до себе си да имаш, винаги да побеждаваш с финес и гордо вдигната глава!" - написа Дани Илиев и завърши публикацията си с емотиконка сърце. 

Самата рожденичка все още не е качила birthday снимка в профила си, но сме сигурни, че най-интересното тепърва предстои, а Гери-Никол подготвя гранде парти за повода тази вечер. Нищо чудно, пък тази година рап дивата да избяга от показността и да се усамоти с половинката си. 

Припомняме, че те официално обявиха, че са двойка в началото на 2020 година, посрещайки Китайската Нова година в горещ Тайланд. 

Оттогава насам Дани Илиев и Гери-Никол са неразделни, а чувствата между тях от ден на ден стават все по-силни. Според слухове двамата делят общ дом и не е изключено в скоро време изпълнителката да се похвали с пръстен на ръката. 

Междъвременно, варненката не забравя за музикалната си кариера и ударно стяга няколко проекта, а баща й извадил пари, за да ги финансира. 

Една от колаборациите е с чуждестранен изпълнител, чието име засега Гери пази в тайна. Тя е решила да забави премиерата на албума си, който е почти готов.