Фолк певецът Галин остана възмутен след посещение в пощата днес. Любимецът на дамите разказа в стори на инстаграм за случилото му се, като стигна до извода, че всички българи спазват наложените правила, но не и институциите. 

Ето какво сподели изпълнителят със своите последователи преди минути:

"Току що бях до пощата да си взема едни пратки, тъй като заради вируса дълго време не бях ходил, и съответно всички чакащи се бяхме наредили на опашка, спазвайки дистанция от 2 м. След което , като влязох вътре в пощата, първото нещо, което направих беше да попитам за дезинфектант, понеже ползваме един и същи химикал всички. Възрастният човек, който работеше като охранител ми каза, че няма дезинфектант. Същият въпрос зададох и на жената, която ме обслужваше, но и тя ми каза, че дезинфектант няма . 

Не можа да разбера защо всички навън се редим на 2 м разстояние, като вътре подписваме с един и същи химикал... просто нямам думи. Честно казано, някаква пародия ми е всичко това и вече започва да ми омръзва и смятам не само на мен, но и на целия български народ.  Ние спазваме правилата, а явно в институтицията поща не спазват!" - възмутено обясни Галин. 

Муждувременно, снимка на Галин и неговото откритие Лидия буквално нажежи мрежата, защото именно с нея дойде една дългоочаквана новина от феновете. Певецът обяви, че ще има нови проекти от него и изпълнителите на лейбъла му, Alpha Music. Почитателите на поп-фолка не крият нетърпението си да видят на живо своите любимци, колкото се може по-скоро. Ето защо, в чат в своя официален профил в Instagram Галин сподели, че и според него е време всички да се върнем към нормален начин на живот.

От чата, който Галин качи на стори, стана ясно, че той все още не е срещнал истинската любов и категорично не е съгласен с твърдението, че “любовта боли”:

“Измамата боли, предателството боли, загубата на любим човек боли. Тези неща не са любов. Тя е единственото нещо, което не боли.”

Лидия от своя страна, пък не спира да хубавее. Певицата, която наскоро отбеляза своя 19-ти рожден ден, се чувства по-добре от всякога. След като преди няколко дни се отдаде на разходка сред природата и ще щракна край водопад "Боров камък", днес тя посети и студиото за красота, като се похвали с нова прическа.