Когато става въпрос за стил и мода, Галена със сигурност стои на челните места в българските класации. Родната звезда винаги е привличала внимание със атрактивния си стайлинг и тоалети, цените, на които са с много нули. 

Именно такава е и легендарната рокля на марката Versace, с която Дженифър Лопес се появи на церемонията по връчването на наградите „Грами“ през 2000 година. 

През изминалата година отново видяхме джънгъл тоалета, но в малко по-различна кройка, когато Джей Ло предизвика истински фурор на дефилето на Versace в Седмица на модата за пролет-лято.

Сега, през лятото на 2020 година, в иконичната рокля се появи и Галена, която също успя да предизвика възхищението на почитателите си. 

Полупрозрачната рокля се откроява със зелен тропически десен от джунглата и дръзко V-образно деколте, стигащо чак до талията.

Модният артикул звездата на Пайнер е използвала за финалните кадри на съвместното си парче с Криско, което излезе на екран преди броени дни. 

Видеоклипът към песента "Красиви лъже" е заснет на най-стария курорт на българското Черноморие "Св. св. Константин и Елена", а Галена сменя няколко визии - цветни, смели и носещи лятно настроение.