Една от най-популярните певици в България - Галена похвали и пожела много успехи на племенницата си Доника, която преди дни направи своя дебют на музикалната сцена. 

"Мило мое момиче, израсна пред очите ми от малко сладко бебе до прекрасната млада дама, която си днес. Гордея се с начина, по който извървя пътя си дотук и съм нетърпелива да изживеем заедно всичко, което те чака оттук нататък! Знай, че не винаги ще бъде лесно, но помни, че винаги ще бъда зад теб! Убедена съм в таланта и възможностите ти, но останалото зависи от теб и от това колко силно вярваш в мечтата си. Обичам те много и нямам търпение всички да се влюбят в теб и песните ти! Успех, Доника! Нека звездата ти блести ярко, а за мен винаги ще си останеш глезлата на леля." - пише Галена в своя публикация. 

"Обичам те много!Ти си моето вдъхновение!" - гласи отговорът на Доника, написан като коментар в публикацията на леля и.

В началото на тази седмица, младата изпълнителка "изстреля" първото си парче "Куршум", което набира бързо популярност в мрежата. В него участие взимат Галена и певецът Меди Гогов. 

Доника показва перфектни форми и визия, с които без съмнение ще успее да си проправи път към челните места в поп-фолка. Още повече, че има кой да я съветва и да и помага в кариерата. И това не е някой случаен, а самата Галена, която "знае как се прави".

Племенницата на Галена влиза в поп-фолкаДебютната песен на Доника ще бъде в дует с Меди Гогов