Все по често в профилите на родните хайлайф дами могат да се видят горещи плажни снимки. Шеметен плажен стайлинг, много сексапил и бронзов загар залива социалните мрежи както морските вълни брега. 

Някои от красавиците пътуват до морските дестинации в компанията на приятелки, а други са избрали да си прекарат добре заедно с половинките. 

От вторите са двете плеймейтки Николета Лозанова и Златка Райкова, които се радват на летни емоции заедно с любимите си мъже - футболистите Ники Михайлов и Благой Георгиев. 

До тук картинката е почти еднаква, различават се само курортите, на които почиват влюбените двойки. 

Николета Лозанова и Ники Михайлов отпрашиха към Гърция, въпреки необходимостта от PCR тестове. Редно е обаче да отбележим, че те уважиха и подкрепиха и българския туризъм и преди да заминат за южната ни съседка си подариха незабравими емоции в луксозен хотел в Поморие. 

На скъпото и лъскавото Ни Ло и Михайлов заложиха и щом стъпиха на гръцка територия. Двойката се настани в тузарски петзвезден хотел от световна верига, разположен на Атинската ривиера. Една нощувка там струва 875 евро, а Николета не пропусна да събере погледите на всички около нея.

Те се глезят и с редица кулинарни изкушения, които предлага морската дестинация. Ники Михайлов обаче залага главно на риба и зеленчуци, тъй като на 7 август трябва да се яви на първата тренировка на Левски. 

Златка Райкова и Благой Георгиев също не им отстъпват. Те са отседнали в хотел 5 звезди, но на Златни Пясъци, където по цял ден се излежават на плажа, събирайки тен с наргиле в ръка. Oт глава до пети Златка е облечена в новата си колекция дрехи и не пропуска да споделя сторита от лятната си почивка. 

Днес тя даде възможност и на последователите си да и задават въпроси, след като дълго време стоеше далеч от показността. Блондинката получи куп похвали за външния си вид и перфектно тяло след раждането. В отговори на въпроси Златка сподели, че е успяла да възвърне килограмите си само месец след раждането и е използвала колан за прибиране на корема, но никога не е правила коремни преси и в момента е повече майка, отколкото фитнес момиче.

 

Все пак, за да поддържа добра форма, плеймейтката се ограничава в храненето, не вечеря късно и пие много вода - над 3 литра на ден. 

Междувременно, Райкова "дефилира" по плажа и с нова прическа и актуален цвят на косата, който със сигурност доста и отива.