Чужди медии съобщават, че младата певица и дъщеря на Миле Китич - Елена Китич си има ново гадже. Става въпрос за футболиста Душан Влахович.

Според медийните твърдения, симпатиите помежду им продължават отдавна.

Въпреки че в момента се смята за една от най-големите млади музикални звезди, Елена Китич не споделя информация за личния си живот в социалните мрежи, както и не го прави в изявленията си. В резултат на това обществеността е все по-любопитна по отношение на емоционалния им статус.

Напоследък се пишеше за няколко тайни връзки на Елена Китич, но певицата остана без коментар на подобни статии. 

Сега обществеността свързва певицата с Душан Влахович, млад член на сръбския национален отбор и футболист на италианската "Фиорентина".

Елена и Душан се срещнали чрез общи приятели и от пръв поглед усетили привличането и химията помежду си. След това си разменили телефонните номера и се последвали в социалните мрежи - казва източник за "Ало".

"Като се има предвид, че от самото начало са знаели, че ще прекарват повече време отделно, отколкото заедно, и двамата са решили да се отпуснат и да се отдадат на взаимно доверие, така че не им е трудно да броят дните до следващата среща. Те редовно си кореспондират и разговарят чрез видео разговори, въпреки че Елена е тази, която страда повече, често не спи и го чака да приключи задълженията си, за да разговаря" - разкри още източникът.

По повод слуховете, Душан публикува снимка с приятелката си в своя „Инстаграм“, която изглежда е истинският избраник на сърцето му.

След него, публикация в "Instagram" добави и Елена.

- Не вярвайте на фалшиви новини и ме оставете да живея - написа Китич в историята си в "Инстаграм".

Елена е по-малка от Душан с три години, но според близки до двойката тя често казва, че той й приляга повече от по-възрастните мъже, с които е била преди. Те имат сходни навици, и двамата са максимално отдадени на кариерата си и използват времето, което прекарват заедно, наред с други неща, за да планират бъдещето. Тя има желание да се премести в Италия с него, защото обича чужбина. В Белград тя е разпознаваема, което понякога я уморява.

За личния живот на Елена се знае малко и по-рано се говореше, че тя има връзка с Мирко Шижан. Една от най-популярните песни на Елена е песента "Folira", която сега има около 36 милиона гледания, а след пускането на тази песен, обществеността започна да предполага, че Елена е посветила тази песен на Мирко Шижан, съобщава Story.rs.