Пловдивчани и гости на града успяха да се запишат в паметните откривания на няколко от любимите си заведения, но определено мястото, което привлече силно внимание през изминалата нощ беше най-новият лайв клуб под тепетата - "Мashup Live Club".

Откриването на първата дискотека с бенд на живо в Пловдив предизвика истински фурор сред меломаните, а сезонът на летните партита откри човекът-глас Тони Стораро, който бе специалният гост на вечерта. 

Поздрави с мега хита "Грешна си" валяха един след друг, а звън от наздравици, доволни усмивки и много танци съпътстваха отличното настроение на всички присъстващи.

"Мashup Live Club" пожъна голям успех не само заради отлично подбраната и изпълнена на живо музика от всеки стил, но и заради отличната си локация и интериор, по последен писък на модата. 

Клиентите на заведението останаха доволни и от атрактивните цени на алкохолни напитки, които без съмнение са едни от най-добрите в града. 

Ако и вие сте от хората, които обичат да са в центъра на събитията, но не сте присъствали на откриването, не се притеснявайте! 

"Мashup Live Club" подготвя мега партита както днес (30.04), така и утре вечер (01.05), а за вашите музикални желания ще се погрижат професионалистите от бенда на заведението. 

Горещи Бом-Бок промоции отново ще изкушават всички жадни за купон! Само тук може да поръчате бутилки от любимите си алкохолни напитки на повече от атрактивни цени.

- Bushmills - 36лв.

- Famous Grouse - 34лв.

- Johnnie Walker - 34лв.

- Finlandia - 29лв.

- Smirnoff - 29лв

"Мashup Live Club" - новата звезда на парти небосклона в Пловдив изгря!

Петък и събота - вход свободен

Локация - бул. "Освобождение" 27; Телефон за резервации: +359 879 288 888