Интернет буквално полудя, след снимки на Брад Пит и Дженифър Анистън, които плъзнаха в публичното пространство. Актьорите показаха голяма близост помежду си - прегръдки, щастливи усмивки и няколко погледа. Голяма част от последователите им определиха техните действия като флирт и възможност те отново да са се събрали. 

Интимният момент между Брад Пит и Дженифър Анистън бе запечатан от обективите на наградите на американската Гилдия на филмовите актьори, които бяха връчени на официална церемония снощи.

През последните месеци световните таблоиди не престават да коментират бившата двойка, а според някои от изданията, холивудските звезди отново се виждат и са подновили контактите си.

Докато Дженифър Анистън получаваше своя приз, камерите уловиха Брад Пит, който не можеше да откъсне поглед от нея на един от мониторите зад кулисите, пише CNN.

„Улових този доста готин момент, когато Брад спря и се загледа в Джен в момента, в който тя спечели наградата си. Той не можеше да спре да се усмихва", написа репортерът Джейсън Кенеди в Twitter.

Дали всичко това е случайно или не, предстои да разберем. По-рано този месец, на наградите "Златен глобус", Пит нарече Анистън "добър приятел".