С участието и победата си в шоуто “Като две капки вода“ Фики Стораро показа, че е добър певец не само в сферата на поп-фолка, но и във всеки един от жанровете. Именно тогава тръгнаха и слуховете, че той спира с фолк музиката и за вбъдеще мисли да развива кариерата си в друг стил. В едно от последните свои интервюта обаче, Фики е категочен, че въпросните спекулации не са истина.

“Не е истина, че ще сменям жанра, тъй като това е музиката която до ден днешен ме е изхранвала и съм имал успехи с нея. Но аз съм човек, който обича всеки жанр музика и съм готов да импровизирам, ще имам нови изненади за хората, които слушат моята музика, защото оттук нататък ще бъде много различна... Нека хубавата музика печели, няма значение в кой жанр“, казва Фики в телевизионно интервю.

Певецът посреща 2021-ва с оптимизъм и вярва, че през новата година ще се завърнем към нормалния си начин на живот. 

“Дадох си сметка, че понякога трябва да забавим темпото, да се наслаждаваме на времето с най-близките ни хора и да оставим стремежите и амбициите да почакат“.

В момента Фики е изцяло отдаден на своето семейство и не пропуска да се радва на хубавите моменти със съпругата и сина си. Отминалият уикенд за тях отново донесе много усмивки, защото заедно се забавляваха от сърце във фентъзи парк в София.