Фенски профили на Камелия и Галена в Инстаграм стоят в основата на нов поп-фолк скандал, а главната роля е отредена на певицата Райна. 

Всичко започва с коментар, публикуван от фен на Камелия към снимка в инстаграм профила на "македонското девойче". Типично в неин стил, тя не остава безучастна и връща отговор, който обаче бе разтълкуван от мнозинството потребители като "горчива обида"  срещу "огън момичето" на поп фолка Камелия. 

"Турският сериал" започва, заради мнението на фен, който пише на Райна, че изглежда смешно в опитите си да се прави на секси, а всъщност е една леличка.

"Секси съм безспорно, а да наричаш леличка жена, която е с 10 години по-млада от любимката ти е най-смешното в случая", отвръща Райна, която без да иска или нарочно заговаря за годините на Камелия. 

Не след дълго, коментара бива изтрит, но драматичната история не свършва дотук. С нов коментар се включват от фен профил на Галена, задавайки въпрос: "Здравей, по повод коментара за Камелия мислиш ли, че е уместен при положение, че Камелия против теб не е казала нищо? Защо блокираш фен профили на поп-фолка, които реално Ви поддържат кариерите и споделят новостите за Вас-изпълнителите?"

Райна отново дава отговор, в който казва, че няма никакъв проблем с Камелия и дори са в прекрасни отношения. Тя също така уточнява, че написаният по-рано от нея коментар не касае по никакъв повод колежката й, и че който търси интрига, може да я намери във всичко. 

След написаното, Райна продължава с втори коментар по темата: "Само, че се замислих какво му е в главата на този, който смята, че на 38-м си '' леличка'' и реших да го попитам какво е мнението му за 49 годишните тогава? След като 38-м годишните му са '' лелички "? Логичен и абсолютно адекватен въпрос, белким се замисли, че по пътя на собствената му логика той обижда 90 % от певиците, включително и тази, която му е любима. Относно това на кого позволявам да вижда публикациите ми е личен избор, така както не пускам хора с мръсни обувки в дома си, така и тук.. Злобни и нетактични изказвания няма да толерирам. Нито аз, нито админите.." - завършва певицата на "Пайнер".