Ева Веселинова е все по-близо до срещата с близнаците си. Чаровната блондинка съвсем скоро ще стане майка за първи път в живота си, а щастието е изписано върху лицето и. 

Трепетното очакване провокира екс ко-водещата в "На кафе" да заснеме професионална фотосесия, на която гордо позира пред обектива в напреднала бременност. 

В своята последна публикация в социалните мрежи Ева сподели със своите последователи, че е много радостна от факта, че въпреки наедрялото коремче все още се побира в красивите си рокли и токчетата все още и стават. 

"Все по-близо до срещата с близнаците - с усмивка и пълно с любов сърце. Вече нямам търпение и се подготвям усилено за най-щастливата среща в живота ми. Купувам най-необходимите неща и утре ще ви покажа много снимки и видеа. За щастие токчета все още ми стават (не че ходя някъде с тях), стават ми и прекрасните рокли. 

Съвсем наскоро бъдещата мама публикува в профила си и трогателна черно-бяла снимка, която също бе придружена от послание, свързано с чувството, което се поражда във всяка една жена, когато носи друго същество в утробата си. 

Голямо чудо е бременността! Усещането как в теб израства живот и се развива стъпка по стъпка. На теория е ясно за всички, но когато се случва в теб, е изумително. Наблюдаваш го и се чудиш как е възможно. От една точица се превръща в човешко същество.
Расте и се оформя по най-съвършения начин.
Природа!
Изумително!
Колко е благословена жената, да отглежда в утробата си живот.
Късче от душата й...от плът и кръв!
Съвършена материя, която ще има своя собствена душа и съдба." - гласи поста на журналистката.