Вече е ясна и втората българска звезда, която ще вземе участие в популярното предаване "Като две капки вода". Това е младата певица Дара, която е сред идолите на тийновете.

Тя е и вторият официално обявен участник, който ще се представи на сцената на култовия формат.

"Голямата ми мечта като дете беше да стана актриса, а сега предаването ще ме доближи до нея. Влизам в „Като две капки вода“, защото е едно от малкото места, на които се събират представители на целия музикален шоубизнес, там всички сме заедно и се обичаме, а това е много яко. Готова съм за изненади и се надявам на интересни образи. Имам любими, модерни изпълнители, но нямам нищо против да ми се падне и Азис ", споделя Дара. 

Припомняме, че вчера стана ясен още един от участниците в предаването. Това е синът на Тони Стораро - Фики, който дори се раздели с любимата си брада, заради участието. 

"За мен ще бъде чест! Стискайте палци! Искрено ваш: Фики" - написа певецът към клипче в Инстаграм.

За първи път в историята на шоуто, „Като две капки вода“ ще представи 9 участници в предстоящия нов сезон. Двама от тях станаха ясни след онлайн гласуване на зрителите. На 24 февруари, когато ще бъде даден старта на осмия сезон на шоуто по Нова телевизия, актьорът Антоан Петров и вокалният педагог от Пловдив Георги Симеонов ще се качат на грандиозната музикална сцена, заедно със седем изявени български звезди.

Фики влиза в "Като две капки вода", раздели се с брадата сиЗа мен ще бъде чест! Стискайте палци, пише синът на Тони Стораро