В най-младия квартал на Пловдив – Тракия, позиционирана на ул. „Съединение“ ,  се намира уютната механа „Воденицата”.

Тя е перфектното място за една незабравима вечер , където да се насладите на вкусни гозби, уютна, шарена атмосфера и отбрани напитки.

През новия сезон за настроението на гостите ще се грижат бенд и диджеи. В петък вечер купона ще бъде в ръцете на „Годжи бенд” и диджей Пламен, а в събота за музикалната програма ще отговаря диджей Ванко.

Всички избрали да отпразнуват своя личен празник в просторното заведение или просто да прекарат една незабравима вечер с компания ще могат да се наслаждават на песни от всеки музикален жанр.

Неизменна част от програмата  ще бъдат и фолклорни мелодии, които ще разиграват сърцата на всички гости на „Воденицата” и ще допълват битовата обстановка.

С какво още привлича клиенти механата?

Собственикът е заложил на една наистина успешна формула: АВТЕНТИЧНОСТ!

За невероятните вкусотии във „Воденицата” отговарят едни от най-добрите готвачи в града и няма как родните гастрономи да не останат очаровани от невероятната скара, приготвена от истинско месо, както и от редица специалитети.

Към момента фаворити от менюто остават шпагите и сачовете над килограм, замесените на място  пърленки, родопските картофи ,заекът по ловджийски и, разбира се, класическият боб, приготвен в гърне.

Винената листа е съставена изцяло от български вина, като се изхожда от убеждението, че родното производство по нищо не отстъпва на чуждестранното.

Уютната атмосфера на механа "Воденицата" пък е постигната с битови декорации, агнешки кожи, камини, колекция от антики и ловни трофеи, надвиснали от дървените колони.

На втория етаж има зала за близо 70 човека, а две от сепаретата имитират стаи и предлагат допълнително уединение, което би било още по-подходящо през зимните месеци.

Етно заведението е подходящо както за похапване с приятели, така и за кръщенета, рождени дни, семейни празници, банкети и фирмени партита.

Голям паркинг е още едно от предимствата за всички посетители, а детският път е идеалното място, на което всички родители могат да оставят своите малчугани в сигурни ръце.