Известната диетоложка Енджи Касабие зарадва своите приятели и последователи, като пусна първа снимка на бебето, което носи името Райън. 

На кадъра, новороденото е заедно със своята щастлива майка и гордият татко Рабих Ел Зейн. Енджи изглежда изключително добре след раждането и в страхотна форма.

Тя избра да роди по естетсвен път и се отказа от модерното за всички плашливи майки секцио. На самото раждане е присъствал и съпругът й, а отвън палци са стискали нейните родители и брат й.

Енджи Касабие стана майка за първи път вчера, на 14 януари, а за благата вест съобщи личният ѝ пиар в Инстаграм. Наско Лазаров добави и своите пожелания към младите родители, като написа „Най-щастливия човек съм на Земята! Енджи и Рабих Ел Зейн си имат своята първа рожба – Райън! Добре дошъл Райън – обещавам да те пазя и слушам, ще те развеждам в парка до нас и черпя сладолед, ако мама позволи! Енджи заслужава най-най доброто на Света!“.

През октомври Енджи сподели хубавата новина в "Игри на волята", където беше поканена, за да коментира актуалните събития от риалитито. 

Енджи Касабие и съпругът ѝ, Рабих Ел Зейн, който е и мистър Ливан 2014, си казаха „да“ през 2016 г. До момента, диетоложката има няколко спонтанни аборта и да забременее пак беше риск и шок за цялата фамилия. Очаква се, ако всичко е наред, майката и малкият Райън да се приберат вкъщи до два дни.