Фолк певицата Емилия е сред най-обичаните звезди от българската музикална сцена. Доказателство за това са многобройните и фенове и последователи в мрежата. 

Само преди няколко часа самата Емилия се похвали, че нейният личен youtube канал вече е следван от 100 хиляди последиватели. Изпълнителката публикува и няколко фотоса в социалните платформи, на които в ръце държи сребърен плакет от YouTube. 

Емилия, която отскоро мина в отбора на брюнетките, позира пред обектива облечена в бял костюм и с грееща от щастие усмивка. 

Припомняме, че каналът и стартира през месец ноември 2019 година. Последователите и се наслаждават на множество видеоклипове, live клипчета от концертни участия, както и на оригинални караоке версии на най-големите й хитове. 

Само преди няколко дни, навръх един от най-хубавите български празници - Гергьовден, Емилия не пропусна да поздрави и своя любим Жорж Башур по повод имения му ден. 

Тя публикува трогателно послание в мрежата, допълнено от елегантни професионално заснети снимки, на които е заедно в компанията на съпруга си. 

"Името не значи нищо,ако не е подплатено със сила,честност,лоялност и любов.Името на човек е сила,когато се произнася с уважение и респект." - гласи написаното от певицата.