Джулиана Гани и Илиян Найденов сигнализираха за "извратеняк" в мрежата, който може да заблуди много момичета, ако не бъде спрян навреме. 

Въпросният човек фигурура в мрежата с името @djulianna_ganny и пише от нейно име на жени, на които обещава "перфектното тяло", но само, ако в замяна му бъде изпратена снимки по бельо. 

"Приятели, току що разбрахме нещо отвратително! Профил, който се представя за мен иска на жени снимки по бельо, за да може да им "помогне" едва ли не. Просто нямам думи, това наистина е мека казано отвратително. Това е някакъв пълен извратеняк, хора" - потресена е Джулиана. 

"Аз ще ти помогна, ще ти направя уникална тренировъчна програма и хранене само ми прати снимки по бельо, бъди смела. Аз съм добър човек, довери ми се и ще видиш резултата." - са част от думите, с които господинът замайва главата на потребители от женски пол. 

Джулиана и половинката й Илиян апелираха всички, които чуят тяхното съобщение да докладват фалшивия профил. Те самите вече са го направили и блокирали, но за да може социалните мрежи да изтрият потребителя е необходимо своя сигнал за нередност да оставят още хора.