Кумата на семейство Петканови - Джулиана Гани и половинката й Илиян Найденов, бяха на репетиции по родителски грижи, съпровождани от Александра и Даниел. Те гостуваха в дома им в тузарския пернишки квартал „Делта Хил“, популярен като „Бевърли Хилс“ – кварталът на богатите. Къщата е на два етажа и е обзаведена с най-скъпите мебели.

"Новото, което научих е, че трябвало да сложа спирачка на количката, когато я оставя на път с наклон! Нищо де, проба грешка!
Между другото скоро отиваме за количка на нашия бебешок." - пише бъдещата майка. 

Съвсем скоро пловдивчанката и фитнес инструкторът ще станат родители за първи път и явно са решили да натрупат ценен опит при семейство Петканови, които се справят прекрасно с отглеждането на малкия Габриел, който вече е истинска Инстаграм звезда. 

Бебето вече се радва на 103К последователи и със сигурност няма да му е трудно да поеме по стъпките на своите мама и тати, които са едни от най-следваните и харесвани българи в социалните мрежи. След няколко месеца, те започват да работят и за второ дете.

Джулиана и Илиян също не им отстъпват и от скоро дори имат собствен влог, в който редовно публикуват клипчета от пътешествията и живота си. Бъдещата майка вече навлиза в 8-мия месец и наедрялото и коремче доста си личи. Въпреки това, Джлуката е в перфектна форма и се храни здравословно, с което набавя ценни хранителни веществва и помага както на себе си, така и на рожбата си.

Илиян Найденов показа наедрялото коремче на своята любима Джулиана Гани

Кумските посещения по време на бременност явно са се превърнали в традиция за Джулиана и Александра, тъй като през изминалата година двете взривиха мрежата с обща снимка, но в разменени роли. На кадъра, чаровната Алекс позира с бременно коремче, а Гани и партнира като показва пищна гръд.