Пловдивчанката Джулиана Гани публикува меко казано "зловещи снимки" в личния си профил. На тях, тя позира обезобразена и не, кадрите не са заснети за някой филм на ужасите, а в подкрепа на кампанията "Не на насилието над жени". 

За огромно съжаление, много жени ежедневно се сблъскват лице в лице с този голям проблем, живеейки в постоянен страх, че изживяното може да се повтори, а виновниците отново да останат безнаказани. 

Принудени на мълчат, заплашвани и малтретирани, жените, превърнали се в жертва на изнасилване или домашно насилие  продължават да живеят по този начин и дори се примиряват с начина си на съществуване. 

"Аз заставам твърдо зад тези жени! Не трябва да търпят насилието, само защото са омъжени или имат деца от даден мъж. Трябва да пазят себе си и женското си достойнство и да не се поддават на мъжките манипулации. С тези снимки напълно подкрепям жените, които са жертва на насилие" - споделя пред Trafficnews Джулиана Гани. 

Гримът, скриващ белезите по тялото и лицето е най-верният им приятел, но за кратко..., защото единственото решение на проблема е те да се изправят срещу него, да дадат гласност без повече страх и да живеят живота, който заслужава, а не, който им е наложен.

"Много от нас не забелязват и подминават подобна агресия..Защо?! Нека бъдем хора и видим мъката на останалите." - казва още  Джулиана Гани. 

Самата Джулиана преживя доста трусове в личен план, но пък в момент се радва на нестихваща любов с годеника си Илиян Найденов. Двамата изживяват прекрасни мигове заедно и съвсем скоро се завърнаха от поредното си пътешествие, този път до Мексико, което определиха като най-хубавото им до сега. 

Джулката и Илиян за Мексико пред Trafficnews: Това е най-хубавата ни почивка досегаКъдето и да се появихме бяхме голяма атракция, особено на Джулиана свещените и емблематични гърди, разказва Найденов