Супермоделът Джиджи Хадид и певецът Зейн Малик са разделени. По думите на майката на Джиджи Хадид- Йоланда Хадид стана ясно, че главният виновник за края на техните отношения е най-вероятно Зейн. Йоланда твърди, че Зейн Малик й е посегнал, а според близки, коментирали случая пред TMZ, Джиджи обмисля да подаде сигнал срещу него в полицията.

Доста от познатите на двойката коментират, че Йоланда неведнъж се е опитвала да се бърка в семейните отношения и да създава напрежение между двамата, като я определят за изключително контролираща и обсебваща личност, която иска изцяло да доминира в отношенията с другите.

Зейн Малик публикува изявление в отговор на тези слухове, в което твърди, че роднина на Джиджи е влязъл в дома им, докато моделът е отсъствал и най-вероятно Зейн и Йоланда са имали семейна кавга заради 13-месечната им дъщеря Кай.
Изпълнителят се е опитал да върне мира в семейството, но вече историята била изтекла в публичното пространство. Зейн написа в Twitter:

„Както всички знаете, аз съм лице, което наистина иска да създаде безопасно пространство за дъщеря си. Противник съм на обсъждането на личните и семейни въпроси от целия свят. В опит да защитя семейството си се съгласих да не оспорвам твърденията, произтичащи от кавга с член на семейството на моята любима, който дойде при нас, по повод отсъствието на Джиджи за няколко седмици".

"Това беше и трябва да бъде личен въпрос, но изглежда, че в момента има разногласия и въпреки усилията ми да ни върна спокойната семейна среда, която ще ми позволи да бъда родителят на дъщеря си, който тя заслужава, но вече всичко "изтече" в пресата и въпреки това, с нетърпение очаквам изцеление за всички, участващи в този конфликт, и по-важното е, че оставам бдителен, за да защитя Кай и да й дам уединението, което заслужава."

Той категорично отрече да е посягал на майката на Джиджи и в името на дъщеря й отказва да даде допълнителни подробности и се надява Йоланда да преразгледа фалшивите си обвинения и да е отворена за решаване на семейните им проблеми насаме, а не в публичното пространство.