Няколко дни преди празника на виното и любовта, Джена и Наско от "Канарите" споделят интересни подробности от своя живот. 2020 ще бъде една изключтелно специална година за влюбената двойка, защото те ще празнуват 5 години, откакто са се запознали и 4 години от сватбата си. 

За това, те разказват пред Венета Райкова в предаването "Папараци". 

"Не знам кога е празникът на влюбените, понеже всеки ден го празнувам, всеки ден съм влюбен, от сутринта се влюбвам в нея и така, докато заспя", споделя Наско Стоев. 

За техния син Джена споделя, че държи да са заедно и да го гледат максимално време. Изпълнителката разказва, че и тя и съпругът й са намалили участията, за да могат да споделят повече време заедно и най-вече, за да може той да расте до мама и тате, защото всяко едно дете има нужда от родителите си.

 

"Не ни пуска никъде. Откакто се осъзнал застава на вратата и започва да ни разпитва - кой къде отива, защо отива, него кой ще го гледа и държи да е с нас." - казва Джена, а Наско допълва "Вечерно време, когато не сме на работа и сме си вкъщи, и сме си легнали двамата с нея, той си е на неговото легло, идва при нас, гушка ни двамата и казва: "Тати, цункайте се".

"Аз уважавам моите родители и цял живот ще ги уважавам. Спекулации не искам да има, защото аз ги уважавам и ги обичам. Както при всяко семейство, имахме своите разминавания, но всичко е дошло на мястото си. Разумните хора винаги трябва да намират начин да комуникират и да стигат до любовта и обичта", сложи край на спекулациите Джена, по повод новините в интернет пространството, че е спряла да поддържа връзка със семейството си.

Венета Райкова не пропусна да подари на Джена своята книга "Инсомния", а звездата на Пайнер от своя страна изказа мнение за романа "Относно “Инсомния”,прочетох я на един дъх и съм много впечатлена,от идеята,от начина на написване,от стъпката и най-вече историята,която със сигурност е близка до всеки човек.Да намериш начин да оправиш живота си посещавайки 10 чудотворни места в България и да се обърнеш към Бог не е лесно,за един мъж,но не и невъзможно." - пише Джена в Инстаграм.