Звездата на музикална компания "Пайнер" Джена и нейният съпруг Атанас Стоев най-сетне зарадваха своите почитатели и за първи път показаха своята първородна рожба.

Щастливите родители спретнаха пищно парти за най-малкия представител на музикалната династия. Атанас Стоев номер 3, навърши една годинка в събота, а Джена не пропусна да сподели емоциите със своите почитатели. 

„Нашето малко момченце днес стана на 1 годинка. Честит празник, мило детенце. Няма по-щастливи от нас двамата с тате. Нашата гордост, нашата обич, нашият живот! Обичаме те, Наки!“, написа изпълнителката под снимката.

Празникът се проведе в тесен семеен кръг в дома на семейство Стоеви, а преди това "Чиста молитва" бе прочетена на рожденика в катедралния храм „Света Богородица“ в Пловдив.

След това щастливите родители почерпиха най-близките си хора в дома си със сладкиши, декорирани специално за бебешкото парти, като някой от тях били приготвени лично от Джена. Любимката на много българи не пропусна да зарадва феновете си със кадри от декорацията и лакомствата за празника на бебока. 

Цветът, който преобладава в декора е нежно синьо, а елементи на бяло и сребристо също се прокрадват на приказните кадри, които за секунди те отвеждат в друга реалност. Прекрасното семейство беше облечено в стилни тоалети, а малкият Наско гордо е застанал до мама и тати на семейната снимка.

На кадъра се виждат и огромни букви описващи името на рожденика и огромна торта.

"Пожелаваме на нашия син да расте здрав, да наследи дарбата на мама и тати, и много да ни радва." - написаха щастливите родители. 

Изпълнителката не веднъж е споделяла, че се притеснява някой да не урочаса сина й, и затова и тя и съпругът й предпочитат около него засега да се навъртат по-малко хора.