Фолк певицата Джена и съпругът и Наско Стоев-младши събраха хиляди лайкове с мила семейна снимка. След като стриктно спазваха правилата за карантината до момента, във вчерашния ден двойката най-сетне реши да разпусне и се отдаде на разходка в гората. 

Заедно с тях беше и синът йм, както и близки приятели на музикалното семейство. 

За своята туристическа обиколка те избраха природен парк "Витоша", а изпълнителката на "Пайнер" показа, че дните на социална изолация са не са допринесли за някое излишно килце, а напротив. Джена навярно се е грижила за това какво хапва и не е спирала с тренировките, тъй като изглежда в повече от добра форма. 

Тя вече няма търпение да се върне на голямата сцена и да се срещни с почитателите си. Това става ясно от поста й, в който споделя, че "Май е време да ни пускате да работим, че бездействието е голяма работа."

В публикацията си към снимките певицата сподели още, че по време на разходката в гората е щяла да падне на няколко пъти във водата, но все пак фотосите са станали хубави. 

"Два пъти щях да падна във водата, но снимки трябваше да има. Прекрасен ден с приятели в гората. По-красива от нашата гора няма. Да наречем снимката “Прегръдка в гората”", пише Джена под общия кадър със семейството й.