Безспорно музикантите са потърпевши от възникналата ситуация и наложената карантина. Всички те останаха без работа и доходи, карат го на спестявания. Сега имат повече време да обърнат внимание на семействата си. По всичко личи, че певицата Джена и нейният колега Константин по никакъв начин не са депресирани от случващото се. Те изненадаха своите почитатели с това, което направиха по време на карантина.

Изпълнителката на "Хулиган" изведе сина си Атанас на двора, за да си поиграят с натрупания сняг в първия ден на април. Белите снежинги ни хванаха неподготвени и никой не очакваше, че толкова късно през годината ще настъпи пак зима. 

Децата обаче се радват и Джена помогна на сина си да направят малък снежен човек, до който се щракна и порасналата му майка. По същото време и Константин изведе децата си в големия си двор на тузарската къща, за да подишат чист въздух и да се порадват на последния сняг. 

Семейството на Константин се раздели на две - мъже срещу жени. Той и синът му Александър срещу съпругата му Надя и порасналата Марияна, пише Блиц. Всеки от тях трябваше да направи снежен човек и накрая да има победител. В социалните мрежи и двете ледени скулптури събраха еднакъв брой точки и победител нямаше.