Актьорът от „Аквамен” Джейсън Момоа и Лиза Бонет се разделят след 16-годишна връзка. Това стана ясно от самият актьор, който сподели пост в официалния му профил в социалните мрежи.

„Всички усетихме напрежението и промяната в тези тревожни времена. И така, споделяме с вас, че решихме да разтрогнем брака си.Споделяме го не защото мислим, че е новина от особена важност, а защото искаме искаме да продължим да живеем животите си с чест и достойнство", написа Джейсън.

Любовта между нас не си е отишла, тя просто продължава да се променя. Освобождаваме се един от друг – за да сме хората, в които искаме да се превърнем.  Предаността ни към свeщеното и към децата ни остава непоклатима. Продължаваме да даваме най-доброто на децата ни. Благословени сме. Нека любовта просъществува”, допълни още той.

Когато Джейсън е на едва 8 години, а тя на 20 години, гледайки я на малкия екран той се влюбва е нея. Връзката им започва през 2005 година, а 12 години по-късно те сключват брак.

Първото им дете Лола Йолани Момоа се ражда през 2007 г., а през декември 2008 година се ражда – Накоа-Уолф Манакауапо Намакаеха Момоа.