Все по-упорити стават слуховете за връзка между изпълнителите Теди Александрова и Емрах Стораро, след като се появиха снимки как двамата се целуват в новогодишната нощ. И въпреки, че феновете им все повече очакват техните любимци да обявят официално отношенията си, такова нещо до момента не се е случило. 

Както блондинката, така и сина на Тони Стораро мълчат по темата, отказват интервюта и нито потвърждават, нито отричат слуховете. Разбира се, това още повече увеличава любопитството на почитателите им. 

"През тази странна, луда и крива година ми се случи най-чистото нещо на света. Любов, любов, любов… тя е достатъчна, за да летиш, стига да е реална" - беше единствения коментар на Теди. 

Най-наблюдателните от тях не пропуснаха да забележат последните снимки на Теди и Емрах, които до известна степен показват, че между тях все пак има нещо повече от професионални отношения. Дали са много близки приятели или двойка, обаче все още остава мистерия. 

Публикуваните преди няколко часа снимки в профилите на изпълнителите на Пайнер са заснети на едно и също място - на леглото, в апартамент. 

Двамата се радват на домашния любимец на блондинката - йоркширският териер Жабчо, за когото певицата се грижи от почти две години. На фотоса се вижда и още едно кученце от същата порода, което пък певицата е взела по време на пандемията. Впечатление прави и облеклото на светските персони, които са заложили на аутфит, напълно подходящ за влюбена двойка. 

Теди и Емрах са избрали допълващи се един друг спорти екипи в черно и неоново зелено. 

Припомняме, че съвсем наскоро името на синът на Тони Стораро бе замесено в скандал. Най-малкият син от клана Стораро бе спипан да шофира без шофьорска книжка, а своето пълнолетие навърши през месец ноември. Младият певец обаче все още не е издържал изпит за придобиване на свидетелство за правоуправление, установи проверка на TrafficNews.

Въпреки това обаче, видео в социалните мрежи показва как без притеснение шофира последен модел мерцедес. 

Братът на Фики Стораро шофира без книжка, хвали се в мрежите като ФончоЕмрах Стораро навърши през ноември месец 18 години

Тони Стораро не остана безучастен към новините и побърза да направи публичен коментар по темата. 

„Прави го вечер, когато трафикът не е толкова силен, но с професионален инструктор до него. Младото поколение сега бърза да се похвали за всичко в социалните мрежи, не е съобразил, че ще даде повод за статии и сензации“ – казва Тони.

Тони Стораро проговори за скандала кара ли без книжка синът му ЕмрахПрави го вечер, когато трафикът не е толкова силен, но с професионален инструктор до него - твърди певецът