Два големи кулинарни бранда стъпват едновременно под тепетата. Веригите „Djanam Steak House” и „La Оpera” са избрали за партньори два от най- популярните пловдивски ресторанти – „Soho Bar&Diner” и „Elea” , които са част от развлекателния комплекс „7 POINTS”.

В средата на септември "Djanam Steak House"  вече ще предлага прочутите си телешки стекове  и други специалитети , приготвени от изкусни майстор готвачи.

Менюто , което включва също  свежи салати, домашно приготвени десерти и традиционни ястия от турската кухня е добре познато на пловдивчани, които посещават ресторантите на веригата в София, Царево и Велинград . Djanam Steak House е единственият български ресторант, включен в международна класация за най-добрите стек ресторанти в Европа.

През октомври любителите на морска храна ще могат да си върнат летните преживявания, тъй като тогава ще отвори врати  „La Оpera"

„La Оpera” и „Djanam Steak House” са два от популярните бранда на групата, която управлява най-посещаваните ресторанти и клубове в столицата и по Черноморието и в чието портфолио са  „Theatro live club” и „Gotham club”.  Двете нови локации в „7 POINTS” са избрани от  столичани след сериозно проучване, като критериите са били  висок рейтинг, добра локация, бърза връзка с нощни клубове и разбира се, удобно място за паркиране.