Дуа Липа се раздели с приятелят ѝ Ануар Хадид след 2-годишна връзка. 26-годишната попзвезда и 22-годишният модел са се разделяли и събирали няколко пъти, но накрая са взели решение да се разделят окончателно.

В момента Дуа Липа записва новия си албум в Лондон и Лос Анджелис, докато Ануар живее в Ню Йорк. Близък на певицата коментира, че именно разстоянието е довело до пагубния край в отношенията им.

Ануар е по-малък брат на Джиджи и Бела Хадид, които са супермодели. Той написа в своя публикация в Instagram, че е благодарен за близките, които „насочват стъпките ми, позволявайки ми да се науча да бъда щастлив сам със себе си“.

Знаменитостите започнаха връзката си през септември 2019 г. Двойката дори съжителстваше заедно в неговия апартамент в Ню Йорк.

Ануар е рекламно лице на големи модни марки като Hugo Boss и Valentino. Той направи своя дебют като модел на корицата на списание Nylon през 2015 г., а също така се появи на корицата на Teen Vogue. Преди е имал връзки с модела Кендъл Дженър и актрисата Никола Пелц.

Дуа Липа е отгледана в семейство на музиканти. Баща й Дукаджин Липа е рок певец. Когато е на 16-годишна възраст тя започва да работи като модел, а след това се опитва да стартира своята певческа кариера.

Певицата бързо се превръща в сензация и вече е петкратен носител на наградите Brit Awards. Тя също така получи награда „Грами“ през 2019 г. за най-добър нов изпълнител.

От последните снимки на Липа в Instagram е очевидно, че тя е на спа почивка с приятели, където може би се възстановява след раздялата. В последната си публикация звездата позира по бански, въпреки че е декември месец.