Известният с мега партитата си нощен клуб Оникс докара морето и плажните купони в Пловдив. Когато става въпрос за забавления, екипът на клуба знае какво прави! Тази вечер, 18 август, в комплекс 7 points.bg ще се завихри ексклусивно бийч парти. В понеделник беше първото Pool party, което се оказа очаквано забавно. Няколо дами дори се осмелиха да се топнат в басейна насред клуба.

В ритъма на страхотна музика, посетителите на Оникс ще могат да се потопят в танци и незабравими летни емоции и днес. Най-разгорещените могат да охладят страстите си със студена напитка, а такива няма да липсват заради прекрасните "сирени", които ще бъдат на територията на клуба.

За да поднесе повече плажни емоции е обявен дрескод – бански костюми. От управата на клуба приканят гостите да не се срамуват и смело да се присъединят към него. Изкушаващите Бом-Бок промоции допълнително ще подпалят страстите и забавлението.

За всички, които още не са успели са стигнат до заветната отпуска, море и плажове, Оникс предлага вълнуваща парти алтернатива и да усетите уникалната атмосфера.

Телефон за резервация: 087 777 7999