Фолк звездата Камелия се появи в национален ефир, а почитателите и веднага забелязаха драстичната промяна във външния и вид. Съвсем наскоро певицата бе поредната известна личност, която се подложи на ринопластика, но до момента пускаше единствено снимки в социалните мрежи. 

Днес обаче блондинката даде първото си телевизионно интервю, където доста ясно си пролича новата пластична интервенция. 

През годините Камелия много пъти е споделяла пред широката аудитория, че нещото, което не харесва в себе си е носът си, но така и не можела да събере смелост да легне под скалпа. 

Сега обаче, само няколко месеца след чукна 50 години, изпълнителката най-сетне се реши на промяната. 

"Защо подяволите всички искате да изглеждате по един и същи начин. Джуки, носове, скули. Това е май най-големият вирус."

"Голяма грешка с операцията на носът. Бруталният ти чар и сексабил изчезна. Стана обикновена хубавица."

"Прекрасна си, но ми приличаш на Емилия." - гласят част от коментарите към последният фотос на Камелия в Инстаграм. 

Подобни бяха критиките и към други нейни колежки, които също се подложиха на ринопластика и коренно промениха излъчването си. Сред тях са Преслава, Лидия, Емилия, Галена и други.

Родната звезда за поредна година е сред треньорите в „Гласът на България“ и призовава всички талантливи хора да се запишат на кастинг за шоуто, което успява да създава звезди.

Тя бе и сред първите изпълнители, които направиха онлайн концерт по време на първия локдаун. Това се случи на десетия ден, а концертът й бе гледан от над 2 милиона души.

„След това нещата не изглеждаха вече толкова шеговити. Не само аз преминах ковида, моят приятел Цветин влезе дори в болница“ – разказва тя за изминалите дни и сподели, че и тя е минала през изпитанието с инфекцията.