Доскорошният капитан на Ботев Пловдив Лъчезар Балтанов и неговата любима Ангелина Антонова отбелязаха 10 години съвместен живот. 

Своя специален празник пловдивската двойка отбеляза навръх празника на виното и любовта 14 февруари, а Ангелина, която повечето от нас познават след участието й в риалити формата Биг Брадър, публикува трогателно послание в мрежата, допълнено от колаж с няколко снимки. 

"10 години съвместен живот с тайгърчето! Едва ли има мъж на тази земя, освен него и баща ми, който може да ме изтърпи и дори да ме обича толкова, че да ме следва винаги и във всичко. Не беше лесно, не сме си поставяли цели, но постигнахме много-най-вече оцеляхме! 10 години, една луда Водолейка, едно невероятно добро момче, появи се ужасно зла котка, сменихме 5 града, естествено само на българска земя (за да е мега трудно), роди се едно щуро дете и 4 години вече си го отглеждаме и него... Никога няма да забравя как преди 10 години на този ден дойде в 22.30 часа в стаята ми в обещежитието в Студентски град, беше пътувал 8 часа с автобус от Каварна. Носеше една огромна плюшена мечка, найлонова торбичка с желирани бонбони и шоколад, малко ядки... Влезе, събу се, легна с дрехите на леглото и заспа!!! После заминах с него за Каварна и от тогава до днес никога не ме остави да изляза от пътя, винаги ми помагаше да се открия и вярваше в мен. До ден днешен никога не ме е обидил, наранил или подвел. Благодаря ти, Лъчони за търпението, за раздаването, за Лина, за живота, за нас!" - написа чаровната пловдивчанка, която днес празнува и своя рожден ден. 

Лъчезар и Ангелина имат прекрасна дъщеричка, която носи името Лина. Бившият капитан на Ботев, който беше освободен от клуба си, вече играе в тима на Царско село. 

Той не пропусна да коментира раздялата с отбора, като заяви, че от Ботев не са се отнесли коректно с него. 

Балтанов е трикратен шампион на България и двукратен носител на Купата и Суперкупата.

Балтанов: Ботев не се отнесе коректно с мен